Om mig

Henrik:

Mit navn er Henrik Morsing Brandt, og jeg arbejder som konsulent og udvikler på ERP-systemet Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og Business Intelligence rapporteringsløsninger. Efter en årrække som konsulent i et etableret konsulenthus sprang jeg i 2012 ud som selvstændig for at prøve egne idéer af og få fod under eget bord. Jeg er certificeret konsulent og udvikler på Microsoft Dynamics C5 og arbejder på at blive certificeret konsulent på Microsoft Dynamics NAV.

Siden 2006 har jeg oparbejdet en stærk erfaring med at implementere økonomisystemer hos små- og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher, og har de senere år ligeledes arbejdet med udvikling af Business Intelligence løsninger i forlængelse af økonomisystemet.

Min spidskompetence er, at hjælpe virksomheder med at skabe overblik og overskud i hverdagen ved at forenkle arbejdsgange og processer, at skabe struktur og gennemskuelighed i administrationen ved at bruge IT-systemerne smartere, samt at få systemerne til at snakke sammen i stedet for manuelt at flytte data rundt mellem systemerne.

Jeg har stort fokus på at levere høj kvalitet i løsningerne, og sørger derfor for at holde mig opdateret på nye funktioner og trends indenfor Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV, Business Intelligence og branchen generelt – derved kan jeg altid levere specialiseret og kvalificeret bistand til mine kunder og hjælpe dem med at skabe fokus på forretningen i stedet for systemerne.

Gennem et samarbejde med konsulentnetværket Quattro Business Solutions har jeg adgang til forhandleraftale på licenser og moduler til Microsoft Dynamics produkterne, ligesom jeg har adgang til et netværk højt specialiserede konsulenter indenfor alle Microsoft Dynamics produkterne jeg kan trække på ved større implementeringsprojekter.

Min kundekreds er primært handelsvirksomheder og projektorienterede virksomheder i Østjylland, men jeg arbejder også som freelance konsulent for et par etablerede konsulenthuse.

Jeg har primær base i Østjylland med hovedkontor i Brædstrup, og har etableret et udviklingskontor i Malaysia, hvor jeg gennem samarbejder laver specialudviklede løsninger i forlængelse af ERP-systemet. Jeg arbejder typisk ud fra eget kontor via fjernopkoblinger til kundernes systemer, men kommer også gerne ud til jer i det omfang dette ønskes.

Du kan læse mere om mine ydelser her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at kontakte mig på tlf. 36981494 eller e-mail info@hbrandtconsulting.dk.

Du er også velkommen til at udfylde formularen – så kontakter jeg dig!

Henrik Morsing Brandt

Comments are closed.