Om mig

Henrik:

Mit navn er Henrik Morsing Brandt, og jeg arbejder som konsulent og udvikler på ERP-systemerne Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics NAV og  Microsoft Dynamics C5. Derudover hjælper jeg også virksomheder med konsulentydelser indenfor IT Management, GDPR med udgangspunkt i IT-processerne, Datasecurity Compliance samt Business Intelligence løsninger.

Efter en årrække som konsulent i et etableret konsulenthus sprang jeg i 2012 ud som selvstændig for at prøve egne idéer af og få fod under eget bord. Jeg er certificeret konsulent og udvikler på Microsoft’s ERP-løsninger, og har erfaring som IT Manager hos en mellemstor virksomhed i en international koncern.

Siden 2006 har jeg oparbejdet en stærk erfaring med at implementere ERP-løsninger hos små- og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af brancher med integrationer til og fra en bred vifte af IT-systemer. Siden 2012 har jeg ligeledes arbejdet med mere generelle konsulentopgaver indenfor IT Management, Datasikkerhed og udvikling af Business Intelligence løsninger.

Min spidskompetence er, at hjælpe virksomheder med at skabe overblik og overskud i hverdagen ved at forenkle arbejdsgange og processer, at skabe struktur og gennemskuelighed i administrationen ved at bruge IT-systemerne smartere, samt at få systemerne til at snakke sammen i stedet for manuelt at flytte data rundt mellem systemerne.

Jeg har stort fokus på at levere høj kvalitet i løsningerne, og sørger derfor for at holde mig opdateret på nye funktioner og trends indenfor ERP-systemer, Business Intelligence og branchen generelt – derved kan jeg altid levere specialiseret og kvalificeret bistand til mine kunder og hjælpe dem med at skabe fokus på forretningen i stedet for systemerne.

Gennem et samarbejde med konsulentnetværket Companial har jeg adgang til forhandleraftale på licenser og moduler til Microsoft Dynamics og Microsoft Cloud produkterne, ligesom jeg har adgang til et netværk af højt specialiserede konsulenter indenfor alle Microsoft Dynamics produkterne jeg kan trække på.

Min kundekreds er primært handelsvirksomheder og projektorienterede virksomheder i Østjylland, men jeg arbejder også som freelance konsulent for etablerede konsulenthuse.

Jeg har primær base i Østjylland med hovedkontor i Brædstrup, og har etableret et kontor i Malaysia, hvor jeg gennem samarbejder laver specialudviklede løsninger i forlængelse af ERP-systemet. Jeg arbejder typisk ud fra eget kontor via fjernopkoblinger til kundernes systemer, men kommer også gerne ud til jer i det omfang dette ønskes.

Du kan læse mere om mine ydelser her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at kontakte mig på tlf. 24269442 eller e-mail .

Du er også velkommen til at udfylde formularen – så kontakter jeg dig!


Comments are closed.