Small Business Trade

Koncept

Small Business Trade er ikke kun et program, men et koncept med ekstra ressourcer, der ud over programmet består af support, hjælp til igangsætning, samt evt. opgradering fra tidligere version af Navision.

Small Business Trade faktureres 3 måneder forud som et abonnement.

+PLUS funktioner

Small Business Trade er lavet med udgangspunkt i Microsoft Dynamics NAV og optimeret til mindre- og mellemstore handelsvirksomheder via +PLUS funktioner, der erfaringsmæssigt er brug for (se +PLUS funktioner nedenfor).

Kundespecifikke tilretninger

Er der lavet kundespecifik tilretning, der ikke er dækket af Small Business Trade eller standard Navision, skal der tages hensyn til fremtidige opgraderinger.
Ved en almindelig tilretning lavet af Small Business Solutions, er det vores ansvar at tage hensyn til fremtidige opdateringer og tilretningen placeres på ”Positiv-listen”. Dvs. listen for tilretninger, der er indeholdt i opgraderingen. Er det en meget stor og gennemgribende tilretning placeres den på ”Negativ-listen”, og skal da også indeholde et estimat for opgradering.
Hvis du selv laver tilretninger, har du selv ansvaret. Tilretningen bliver standard opdateret og efterfølgende vil du selv have mulighed for at kunne efterbehandle. Tilretningen placeres på ”Negativ-listen”

Kort bindingsperiode:

Der er 1 måneds opsigelse under hensyntagen til forud-faktureringen på 3 måneder

Kontakt mig for yderligere info om hvordan du kommer i gang og for at få et uforpligtende tilbud. Jeg kan råde og vejlede dig i valget!

Comments are closed.